Perussuodatus

Perussuodatuksella poistetaan ensin mekaaniset epäpuhtaudet, kuten ruoste, hiekka ja putkistoista irronneet epäpuhtaudet. Seuraavaksi aktiivihiili poistaa hajuja ja makuja. Tämä riittää yleensä hyvään käyttöveden laatuun. Jos raakavesi on huonolaatuista ja sisältää usein runsaasti bakteereja, laatua voidaan parantaa lisäämällä ultraviolettisuodatus, jolla saadaan bakteerit tuhottua. Käyttöveden jalostaminen korkealaatuiseksi juomavedeksi saadaan lisäämällä käänteisosmoosisuodatus.

PS_1_10"

Perussuodatus 1

    1-2 days
  • Tuotekuvaus

Käyttöveden kaksivaiheinen perussuodatus. Paketti sisältää 2 kpl patruunakoteloita (10"), mekaanisen PP-suodattimen (20 um), ja Block- aktiivihiilisuodattimen. Lisäksi pientarvikkeet, patruunakoteloiden telineet ja avaaja, liitäntäpala suodattimien välille, tulo- ja lähtöliittimet (puserruslittimet 1/2", 3/4" tai 1")). Puhdistuspatruunoiden vaihtoväli riippuu raakaveden epäpuhtauksien määrästä ja veden kulutuksesta, mekaaninen suodin 1-3 kk, aktiivihiilipatruuna 3-6 kk.
PS_2_20"

Perussuodatus 2

    1-2 days
  • Tuotekuvaus

Käyttöveden kaksivaiheinen perussuodatus. Suuret puhdistuspatruunat antavat maksimaalisen tehon ja minimaalisen paineenlaskun. Paketti sisältää 2 kpl patruunakoteloita (20"), mekaanisen PP-suodattimen (10 um), ja Block- aktiivihiilisuodattimen. Lisäksi pientarvikkeet, patruunakoteloiden telineet ja avaaja, liitäntäpala suodattimien välille, tulo- ja lähtöliittimet (puserruslittimet 3/4" tai 1")). Puhdistuspatruunoiden vaihtoväli riippuu raakaveden epäpuhtauksien määrästä ja veden kulutuksesta, mekaaninen suodin 3-6 kk, aktiivihiilipatruuna 6-12 kk.